Champagne kerstgeschenk? Bestel nu!

Ephemere Champagne uniek om kado te geven
Ephemere Champagne uniek om kado te geven

Op zoek naar een mooi, heerlijk en betaalbaar champagne kerstgeschenk? Zoek niet verder! Wij hebben prachtige kwaliteitschampagnes voor een super nette prijs. En het mooiste is: wij leveren deze af op elk adres. Heeft u een grotere bestelling voor bijvoorbeeld collega’s of relatie geschenken? Informeer dan naar de mogelijkheden en speciale aanbiedingen. Bestel snel want onze champagnes zijn beperkt leverbaar.

Vele bedrijven gingen u voor. Let wel op: tijdens kerst hebben wij het erg druk dus geef uw bestelling tijdig door aan ons team. Zo laat u niemand zonder champagne staan.

Gun uw relatie een mooie kerst met een prachtige champagne waarmee u ook nog eens een ambachtelijke champagneboer helpt te overleven in een markt met moordende concurrentie.

Een mooi Champagne kerstgeschenk?

Wij bieden prachtige kwaliteit champagnes voor een kleine prijs. Hoe kan dat? Door alleen te werken met ambachtelijke kleinschalige champagnemakers met passie voor hun vak. Eigen druiven, eigen velden, eigen champagnes en een prachtig eindproduct. Vandaar dat wij inmiddels vele fans hebben in Nederland en België. Geef eens een Magnum kado!